Dierverzorging aan huis

Wil je een dag of weekendje weg of ga je op vakantie en wil je je huisdieren goed verzorgd achterlaten? Alles op Pootjes neemt de verzorging van je huisdier uit handen en komt bij je thuis om je dier liefdevol te verzorgen en alle aandacht en knuffels te geven. Zo kunnen je dieren lekker in hun vertrouwde omgeving blijven en kunnen ze de verzorging blijven krijgen die ze zijn gewend. Hierbij kun je denken aan het voeren van katten, kippen, konijnen, cavia’s en andere knaagdieren, maar ook aan het schoonmaken van de kattenbak, het konijnenhok enz.

Wanneer gewenst kan ook de brievenbus worden geleegd en de planten in huis/ in de tuin water worden gegeven.

Kortom, veel is mogelijk, ook als jouw soort huisdier niet wordt genoemd. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kennismaking

Vooraf kom ik voor een vrijblijvend intakegesprek bij je thuis en maak ik graag kennis met jou en jouw huisdier(en). Dan bespreken we jouw wensen en wil ik ook graag weten of er nog bijzonderheden zijn qua gezondheid en/of gedrag omtrent je huisdier.

Medicatie

Wanneer je huisdier medicatie nodig heeft verzorgt Alles op Pootjes dat graag. Aangezien ik jarenlang ervaring heb als dierenartsassistente, kan ik je huisdier van de (dagelijkse) benodigde medicatie voorzien. Ook het geven van insuline per injectie of andere medicatie per injectie behoort tot de mogelijkheden.