Over Alles op Pootjes

Liefde voor dieren heb ik al van jongs af aan. Urenlang kon ik voor het hok naar onze konijnen zitten kijken of zat ik midden in de wei te wachten tot alle koeien naar me toe kwamen. In de loop der jaren is mijn liefde voor dieren alleen nog maar groter geworden en heb ik ervaring met allerlei dieren. Van dolfijnen, paarden, honden en katten tot kippen, konijnen, cavia’s, vogels en nog veel meer. Ik ben een echte dierenliefhebber die geniet van het samenzijn en verzorgen van dieren. Hoe bijzonder is het om het vertrouwen van een dier te krijgen en een mooie band samen op te bouwen.

Mijn passie voor honden is gekomen door mijn eerste hond, Kim alias Bruintje. Ze was een stoere maar intens lieve labrador dame met een hart van goud. Daarbij was Kim ook erg ondeugend maar ontzettend wijs. Haar gevoel voor humor was oneindig en we hebben dan ook heel wat met elkaar beleefd. Wat heb ik enorm om haar gelachen en veel van haar geleerd.

Samen met mijn man Ron woon ik in het mooie Lhee in Drenthe samen met onze honden Sparky en Max. Na jarenlang als dierenartsassistente bij verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik begonnen met Alles op Pootjes.

Zelf ervaar ik bij mijn eigen honden wat de positieve effecten van hondenmassage zijn en hoeveel baat zij erbij hebben. Door het masseren heb ik al onze honden beter leren kennen en begrijpen. Onze vertrouwensband en communicatie is hierdoor extra versterkt.

Kynologisch Massage Therapeut

Sinds 2016 ben ik Kynologisch Masseur en Kynologisch Sport Masseur. In 2021 heb ik de opleiding Kynologisch Massage Therapeut succesvol afgerond. Mijn opleidingen heb ik bij Kynomassage® in Dorst gevolgd.
www.kynomassage.nl

Alles op Pootjes is aangesloten bij beroepsvereniging Kynologisch Masseurs en Therapeuten ‘Palpabel’. Als beroepsvereniging heeft Palpabel het hoofddoel om de kwaliteit en de beroepsuitoefening van Kynologisch Masseurs en Massagetherapeuten verder te professionaliseren.
www.palpabel.nl